2010


Kan vi blive ved med sådan en succes?                                            

Vi har svært ved at få armene ned, efter endnu et godt og sjovt år for hundetræning i Filskov / Blåhøj, men det har også været et hårdt år. Der har ikke været mange pauser da vi kun har holdt fri i juli og december. Vi har ca. haft 110 hunde igennem, fra hvalpe til udvidet.

 

Vi startede søndag d. 3/1 ude ved Jørgen og Karen i Blåhøj hvor der som altid er stor service, Jørgen ryddede marken for sne så vi kunne stille baner op og Karen lavede dejlig varm kaffe til os. Vi havde 10 gange træning og d. 21/3 havde vi afslutning med en sjov prøve så alle kunne se hvor langt de var kommet.

Karen havde igen dækket flot op i værkstedet, hvor der blev delt pokaler ud til de bedste førere og hunde. Første pladsen i unghunde gik til Dorthe Lund, andenpladsen gik til Torben Nielsen og på tredje pladsen blev det Bente Pedersen. Første vinder af udvidet blev Henning Simonsen, anden vinder blev Søren Møller og på tredje pladsen blev det Tonny Brunn.                 

 

Den 11/ 4 startede vi igen op ude ved Ole Bundgaard. Det var også dejligt at se alle de hunde der kom derud. At træne i sådan en natur er bare en fornøjelse, det er et fantastik sted. Igen kørte vi hvalpe til udvidet hunde. Vi havde afslutning søndag d. 20/6 hvor vi havde 3 dommere til at komme og dømme. De kunne lide det de så, nemlig meget flot hundearbejde.

 

Efter prøven kørte vi på skydebanen og holdte afslutning. En rigtig god dag og flot opbakning af hundeførere og tilskuere, vi var ca. 50 til 60 til at gøre denne dag til en super dag.  Vinder af hvalpe hold blev. På første pladsen blev det Jørgen Christensen, på anden pladsen Aksel Nielsen og tredje pladsen gik til Jørn Christensen.

                                                                                                                                                       

På første pladsen i app. Gik til Henning S Jensen, på anden pladsen Tonny Brunn og tredje pladsen gik til Finn Andersen.

 

På vand og slæb gik første pladsen til Niels Winther, på anden pladsen Poul Mathiasen og tredje pladsen gik til Iben Brink, som kun er 7 år.                                  

 

Ud af alle de vindere, skulle der udtages de bedste, som skulle deltage i trekantsdyst i Thyregod.

Som var d.28/6.  Det var en rigtig varm aften, mine forventninger var store, jeg syntes bare at vi havde nogle super gode hunde med. Men lad os sige, at man vinder ikke sådan en aften når nogle af de mest sikre hunde vi havde med, bliver bange for en hydrant der sprøjter med lidt vand og en anden, som skal ud og app. en and hellere vil æde en sød lille ælling. Så er det løb kørt. Men så var det jo godt vi havde nogle unge hunde med, som vandt. Janni Rasmussen fik en flot tredje plads og som hold vandt vi unghunde pokalen. Med til det var Janni Rasmussen, Tonny Brunn og Henning Jensen. Det var en god og sjov aften, med meget godt hundearbejde fra de tre foreninger.

 

Som I jo nok alle ved er jeg ikke meget for at prale, men Iben som kun er 7 år vandt vand og slæb her ude i Filskov, hun vandt vand og slæb i Vejle, hvor vi trænede i år og ikke nok med det blev hun kommunemester i Vejle.

  

I august og september havde vi 8 aftner med træning, hvor man bare kunne komme og prøve at være med til træning og få sin hund klar til jagttid. Det var der mange, som benyttede sig af.

Der kom et pænt stort hvalpehold, som kom godt i gang. De havde et ønske om, at vi fortsatte med et hold i oktober og november ude ved Morten, det var også et pænt stort hold lige indtil det blev pelstid. Så var det lige som om holdet blev godt halveret. Det sluttede d. 29/11, hvor vi selv syntes at en pause ville være dejlig.

 

Jeg vil igen takke alle de lodsejere, som ligger terræn og faciliteter til. Jeg har sagt det før men uden dem kan det ikke lade sig gøre.

 

Jeg vil også gerne takke for den store opbakning og god omtale, som vi føler vi får fra så mange her ude. Der bliver ringet om vi ønsker at modtage vildt af alt mulig slags, jeg siger ja tak og Torben bander mig langt væk når jeg ikke lige har hørt lidt til hvor stor den ræv er de har skudt. Jeg skal hilse og sige at ræve på 8 til 9 kg. Dem må I gerne selv grave ned. Husk det John. 🙂

 

Jeg vil også gerne takke alle trænere for at hjælpe mig med, at hundetræning i Filskov og Blåhøj er blevet så stort, som det er på kun 2 år. Det kan det kun blive fordi vi brænder for det.

  

På vegne af hundetrænerne i Filskov / Blåhøj

Tanja Brink  

Permanent link til denne artikel: http://hundetraening-filskov.dk/2010-aarsberatning