2011

Succesen forsætter for hundetræningen i Filskov & Blåhøj

Jeg siger det jo år efter år, at vi igen har haft et godt og sjovt år for hundetræning i Filskov og Blåhøj, hvis vi ikke syntes det er sjovt kan vi heller ikke bliver ved med at have sådan en succes. Vi har igen i år haft godt 100 hunde igennem, så der har været nok at se til.

Vi startede som altid ude ved Karen og Jørgen i Blåhøj søndag d. 9/1. Der var 10 gange træning og d. 20/3 havde vi afslutning med prøve og spisning, en rigtig hyggelig dag. Selvom det kun er en prøve for sjov, var der nogen som var meget spændte på hvordan prøven ville gå, og vi kan konstaterer at selv de bedste hunde, kan lave fejl.

Første pladsen for hvalpe/unghunde gik til Heino Hansen med Kenzo andenpladsen gik til Jette Svendsen med Sille og tredje pladsen gik til Kasper Dam med Freja. Vinderne for unghunde blev på førstepladsen, Robert Eg med Freja andenpladsen gik til Anette Jakobsen med Donna og tredje pladsen gik til Lisbeth Rønbjerg med Lucca. Udvidet hunde gik første pladsen til Janni Rasmussen med Nala andenpladsen gik til Tonny Brun med Maki og tredje pladsen gik til Jørgen Christensen med Rico.

Noget som jeg også kan gentage år efter år, så er det at servicen ude ved Karen og Jørgen er helt i top, Karen laver kaffe, dækker flotte borde med fine blomster og lys til afslutning. Grill mesteren Søren Jacobsen sørgede for maden.

Den 3/4 startede vi op igen ude ved Ole Bundgaard. Det er bare en fornøjelse at komme der ud, at have mulighed for at benytte sådan et træningsområde,det er bare fantastisk, og have mulighed for at træne det hele på samme sted.

Den 19/6 havde vi afslutning. Igen var vi heldige vejret var super godt, så der var lagt op til en god dag. Der kom 3 dommere udefra og hjalp os med at dømme. Vi havde også hjælp af Karen, Karin og grill mesteren Søren igen.

Vinder af hvalpe / unghund blev på første pladsen Kasper Dam med Freja andenpladsen gik til Tommy Dam med Kessler og tredje pladsen gik til Carl Bo Jørgensen med Freja. Førstepladsen af unghunde gik til Lisbeth Rønbjerg med Lucca andenpladsen gik til Poul Kjærsgaard med Jacko. Hvor mon de har købt så gode hunde henne.? . tredje pladsen gik til Dennis Beck med Frigg.

Vindere af udvidet blev Janni Rasmussen med Nala andenpladsen gik til Bent Eg med Bella og tredje pladsen gik til Poul Mathiasen med Nanna.

Ud af alle de vindere, skulle der findes 7 som skulle gå videre til firkantsdysten som det er blevet til i år. Vi har fået en ny forening med, som vil prøve kræfter med os. Det er Gludsted/Ejstrupholm, det er altid dejligt med nye tiltag.

Firkantdysten blev afholdt på hjemmebane i år, det havde vi glædet os til, i år kunne det kun gå godt, med alle de super gode hunde som vi havde med.

Vi var stolte af at skulle byde alle velkommen, ude ved Ole Bundgaard. Vi startede med at dommere, hjælpere og trænere spiste aftensmad derude. Jeg bød velkommen kl. 18,00 og så blev prøven sat i gang med manerer af Blåhøjs Jagthornblæsere. Det kunne kun blive en dejlig aften, vejret og stemningen var bare super.

Det blev en super aften, fordressur havde vi Lisbet Rønbjerg som nr. 1 Dennis Beck blev nr. 2 Anette Jacobsen nr.3 Lille app. Gik ikke så godt der blev vi nr. 4 Vand & slæb blev Poul Mathiasen nr.1 og Janni Rasmussen nr. 5. Vi vandt hold dysten og vi blev samlet vindere for de fire foreninger. Hvad kan man ønske sig mere som træner.

I august og september kørte vi 8 træningsaftner hvor der betales pr. gang. Det er så nye kan komme ud og se om det er noget for dem. Det er også nogle aftner hvor man lige får sin hund klar til jagttid eller hvis man skal til nogle prøver.

Oktober og november havde vi kun hvalpe og unghunde træning. Det plejer vi at afholde ude ved Morten, med i år havde vi så mange tilmeldinger, at vi måtte se os om efter et andet sted at være. Der var vi så heldige at Torben Strandhave havde en tom hal ude på Blåhøjvej som vi kunne være i. Der skulle bare sættes noget lys op. Det tilbød Torben Jacobsen og Nils Vinter at hjælpe med. Det var vis lige ved at blive lidt for spændene, men det må de selv uddybe. Men tak for hjælpen.

Igen i år vil jeg takke alle lodsejere, som ligger terræn og faciliteter til, alt det her kan ikke lade sig gøre uden deres hjælp.

Her i år 2011 meddelte Oluf, os at nu ville han trække sig tilbage. Oluf har været med til at starte hundetræning op her ude for mange år siden. Det var dengang der var rigtige hunde til. Oluf jeg vil sige tak for du hjalp mig med at komme godt i gang, selv om du nok var lidt skeptisk over jeg var en pige og ikke mindst at jeg havde kleiner münsterländer. Tak for mange gode år og mange frække vitser. Du er altid velkommen tilbage.

Jeg vil gerne sige tak til alle trænerne som er med til at gøre det her store arbejde. Trænerholdet består af Morten Grann, Nils Egebjerg, Poul Svendsen, Torben Jacobsen, Jørgen Jensen og mig selv, og de to hjælpe træner som vi håber på kommer mere med på holdet. Uffe Olsen og Niels Vinter.

På vegne af hundetrænerne i Filskov/Blåhøj

Tanja Brink

Permanent link til denne artikel: http://hundetraening-filskov.dk/2011-aarsberatning