2012

Kan vi blive ved med sådan en succes? Svaret er ja det må man sige.

Vi er nu lige gået i gang med min 5. sæson for hundetræning i Filskov / Blåhøj og man må sige det går kun fremad, vi har i 2011 haft ca. 160 hunde igennem og startede op igen søndag d. 6/1 hvor der kom godt 30 hunde. Så vi er kommet godt i gang igen. Folk kommer langvejs fra Kolding, Horsens, Kibæk. Så vi må jo kunne noget. 🙂

Der er meget arbejde i det og vi bruger mange timer, ikke kun om søndagen, men også på at planlægge hvordan vi får tingene til at kører bedst muglig.

Derfor kunne vi også mærke vi var meget sårbar når der var nogle trænere som skulle have fri og det mærkede jeg for alvor, da Niels Egebjerg meddelte mig at han lige havde brug for en pause i foråret. Det gjord ondt, da Niels er super dygtig og er ham der holdte hvalpe holdet kørerne.

Morten og jeg måtte hjem i tænke boksen.

Det er sjældent der kommer noget godt ud af det, men det kom der her. 3 nye trænere kom der til og det er vi vild stolte over. Når vi hører hvor svært andre foreninger har med at skaffe trænere så er det jo bare fantastisk at vi bare kan få 3 ny ind.

Det har jo nok noget at gøre med at vi er dejlig at være sammen med. 🙂

Som ny trænere fik vi Lisbet Røndbjerg, Henrik Ross, og Torben Kristensen.

Men alt startede som vi plejer nemlig ude ved Jørgen og Karen i Blåhøj hvor der som altid er stor service. Det er dejligt at komme der ud og vi har altid følt os velkommen.

Da den første søndag var d. 1. januar valgte vi at starte søndag d. 8. januar vi havde 10 x træning og d. 11. gang havde vi afslutning. Som vi plejer, en sjov prøve, så alle kunne se hvor langt de var kommet.

Karen havde igen dækket flot op i værkstedet, hvor der blev delt pokaler ud til de bedste førere og hunde.

Første pladsen i hvalpe/unghunde gik til Klaus Faartoft 50 p. anden pladsen gik til

Heidi Knudsen med 48 p. og på tredje pladsen blev det Anette Jessen 46 p.

Første vinder af unghunde gik til Iben Brink med 49 p. anden vinder blev Jeanette Jensen med 48 p. og tredje pladsen gik til Betinna Madsen 47 p.

Første vinder af udvidet blev Janni Rasmussen med 58 p. anden vinder blev Dennis Beck 57 p. og på tredje pladsen blev det Torben Kristensen 56 p.

Den 1/4 startede vi igen op ude ved Ole Bundgaard. Igen var der stor opbakning og vi havde 4 pæne store hold.

Det har jeg sagt hver år, men at komme ud til Ole og få lov at træne i sådan nogle omgivelser er bare helt fantastisk.

Det har også været med til at der er så mange som kommer til træning ude ved os.

Igen kørte vi hvalpe til udvidet hunde. Vi havde afslutning søndag d. 17/6 hvor vi havde 3 dommere til at komme og dømme.

Efter prøven kørte vi på skydebanen og holdte afslutning. En rigtig god dag og flot opbakning af hundeførere og tilskuere.

. Vinder af hvalpe hold blev. På første pladsen blev det Markus Sand med 40 p. på anden pladsen Dorthe Gravgaard med 39 p. tredje pladsen gik til Claus Madsen med 31 p.

Unghunde har vi på første pladsen Hans-Erik Nielsen med 47 p. Anden pladsen gik til Ole Sand med 43 p. og tredje pladsen gik til Jesper Riisgaard med 43 p.

På første pladsen i lille app. Prøve Gik til Iben Brink med 57 p. på anden pladsen Betina Madsen

med 55 p. tredje pladsen gik til Janni Kristensen 55 p. Jeg syntes det er så fedt at 2 piger Iben 9 år og Janni på 12 år vinder over de vokserne, det er godt gået.

På vand og slæb havde vi faktisk 5 personer med a. point så de måtte ud og app. På tid. Så der gik første pladsen til Harald Meier 59 p. på anden pladsen Janni Rasmussen tredje pladsen gik Anette Jacobsen.

Ud af alle de vindere, skulle der udtages de bedste som skulle deltage i firkant dysten som var i Ejstrup d.25/6 Det var en god og hyggelig aften. Man kan ikke sige vi fik så meget med hjem, men vi kan jo heller ikke vinde altid. I år bliver prøven afholdt i Give.

Nogle gange er det og lave frivillig arbejde bare ikke altid sjovt, og det må jeg ankende da jeg fik at vide at Ole ikke ønskede at låne sit terræn ud til os mere.

Der må jeg erkende at jeg blev meget ked af det og at nogle problemer bare er nemmere at løse hvis man viste der var et problem.

Vi må op på hesten igen og ud og finde nogen så vil hjælpe os. Så hvis der er nogen der kender et sted men en sø, hvor vi kan være er vi meget interesseret.

Problemer er jo til for at blive løst, og det skal de nok bilve.

I august og september havde vi 8 aftner med træning, hvor man bare kunne komme og prøve at være med til træning og få sin hund klar til jagttid.

Vi kan bare ikke lade være så også der kører vi unghunde og hvalpe hold, igen var der stor opbakning. De første 4 gange var ude ved Jesper og Elin Hartkopf stor tak til jer fordi vi måtte komme ud til jer. Der efter var vi 4 gange ude ved Oluf ved Fiskesøen så kan han jo også holde lidt øje med om vi nu gør det godt nok, også tak til Oluf.

Mange hvalpe og unghunde havde lyst til at forsætte i oktober og november. Vi kunne se at vi var så mange at der ikke var plads nok til det ude i hallen ved Torben Strandhave, så Jeg prøvede at ringe til Jørgen Sandholm som har bygget den nye flotte ridehal i Blåhøj om vi kunne leje hallen til træning.

Jeg tror Jørgen lige skulle ud i det lokale samfund for at finde ud af hvad vi var får nogen, men efter nogle dage ringede vi sammen og vi var meget velkommen. Stor lyspunkt for hvor er det da et fantastisk sted og med en dyrlæge lige ved hånden kan det jo kun blive godt.

Vi blev så glade for at være i ridehallen, at vi er startet der ude igen i år.

Det er første gang i mange mange år vi ikke er ude ved Jørgen og Karen.

Det har været med mange overvejelser at flytte træningen væk der fra, for det vil vi komme til at savne.

Jørgen har vi taget med os. Jeg tilbød også Karen om hun ikke ville med ud og forkæle os men det mente Jørgen ikke.

Tak for mange gode timer hos jer og I skal aldrig vide jer sikker på at vi ikke kan finde på at komme igen hvis vi må.

Da året 2012 var færdig fik jeg igen en træls meddelelse om at Poul Svendsen ønskede at stoppe som træner. Vi har været utrolig glade for at have Poul på holdet vi har altid vist hvad han mente om tingene og han er altid gået ind i det med alvor.

Vi er glade for at Poul har sagt vi godt må kalde ham ind som afløser hvis vi er helt på spanden. Tak Poul for hjælpen og mange sjove timer.

Igen var jeg heldig at ringe til en som jeg længe gerne ville have med på holdet Poul Mathisen om han ikke havde lyst til at blive træner. Svaret var ja, så nu er vi 9 trænere igen og Niels Egebjerg har også fundet tiden til at komme tilbage til os det er vi glade for. Niels Vinter har vi også med som afløser.

Trænerne er nu Morten Grann, Torben Jacobsen, Niels Egebjerg, Jørgen Jensen, Lisbeth Røndbjerg, Henrik Ross, Torben Kristensen, Poul Mathisen og mig Selv.

Jeg vil igen takke alle de lodsejere som ligger terræn og faciliteter til. Jeg har sagt det før men uden dem kan det her ikke lade sig gøre.

Jeg vil også gerne takke for den store opbakning og god omtale som vi føler vi får fra så mange her ude.

På vegne af hundetrænerne i Filskov / Blåhøj

Tanja Brink

Permanent link til denne artikel: http://hundetraening-filskov.dk/2012-aarsberatning