Morten Grann

Mindeord over Morten Grann

Det var med stor sorg at vi modtog beskeden om at vores ven Morten var omkommet ved en ubegribelig ulykke.

Morten var en af de drivende kræfter i arbejdet med hundetræning i Filskov og Blåhøj jagtforeninger. Han gik med liv og sjæl ind i at gøre foreningen til en stor succes, som samler jægere og andre hundevenner fra nær og fjern om arbejdet med de firbenede.

Morten var en dygtig hundefører og underviser. Hans entusiasme, ja nærmest tossede stædighed, i træningen af andre var imponerende. Den måde hvorpå han kunne kombinere seriøsitet, disciplin og humor har uden tvivl været medvirkende årsag til at så mange valgte at træne her. Morten har sat sig spor hos rigtig mange, og det vil aldrig blive det samme uden ham.

Vi har lært Morten at kende som et varmt og omsorgsfuldt menneske. Han var en person, der så det bedste i andre, men ikke altid i sig selv. Han var altid klar med en hjælpende hånd, et skulderklap eller et stort kram når der var brug for det. Mortens lune sind og herlige humor gjorde ham til en højt skattet del af træningen og sammenholdet. De venskaber det har ført med sig rækker langt ud over selve hundetræningen.

Vi  vil huske Morten som en fantastisk ven, der altid var klar til en fest, en svingom, timelange samtaler om løst og fast, og ikke mindst en tur med jagtgevær og hund. Han var altid en af de sidste der gik hjem efter en hyggelig fyraftensøl efter træning. Også her vil der nu være en tom plads.

Vore tanker går til familien i denne svære tid.

Kære ven, du vil blive savnet. Tak for alt det, du var.

Hundetræner-vennerne fra Filskov/Blåhøj

 

Tilmeld jer vors facebook side og se alle de flotte ord og sidste hilsener til Morten Grann.

 

Jeg vil gerne takke alle som kom ud i ridehallen i aftes for at mindes Morten. Hvor er det flot der var så stor opbakning. Der blev tændt lys for Morten og der blev trænet lidt hund, der blev grædt, grinet og fortalt gode minder og sjove historier om alle de dejlige timer vi har haft sammen med Morten. Det var en aften som igen viser det ubeskrivelige store sammenhold vi træner har sammen. Tak til Lisbeth Røndbjerg, Torben Jakobsen, Niels Egebjerg, Torben Kristensen, Henrik Ross, Poul Mathiasen, Jørgen Jensen og Finn Andersen.

Tak til Jørgen Sandholm for de dejlige rammer som var med til at gøre det hyggeligt og afslappende.

 

 

Jeg kan slet ikke beskrive den store sorg det er at Morten Grann ikke er her mere.

Morten har været med til at hundetræning i Filskov/ Blåhøj er blevet så stort.

Morten var min bedste ven og da vi for 5 år siden blev enig om at hundetræning i Filskov / Blåhøj skulle blive det største her i nærhend, gik han ind i det med liv og sjæl.

Morten var en dygtig hundefører og underviser. Morten havde så meget humor og glæde at det uden tvivl har været medvirkende årsag til at så mange valgte at træne ved os.

Kære Ven, du vil blive savnet. Tak for alt det du var.

Hundetræner/Venner fra Filskov/Blåhøj.

Alle som har gået til hundetræning og gerne vil komme i morgen er velkommen på Brikehenget 36, 7330 Brande. kl. 19

Vi vil mindes Morten med et minut stilhed og jeg ved der vil blive samlet ind til en sidste hilsen. 25 kr. 

Permanent link til denne artikel: http://hundetraening-filskov.dk/morten-grann